blog

Cand sa NU faci cadou un tricou personalizat

Zilele de nastere, onomasticile si alte aniversari poti fi, uneori, destul de stresante pentru unii dintre noi cand vine vorba de alegerea cadoului perfect. Cu totii ne dorim ca persoanele dragi sa se bucure cu adevarat de cadoul primit si de aceea, facem eforturi pentru a-l gasi pe cel potrivit.

Noi, la XTRA.ro, am observat ca o buna parte dintre dragii nostri clienti aleg sa ofere cadou unul sau chiar cateva tricouri personalizate cu diferite personaje, mesaje amuzante, citate din filme, etc. Desigur, noi ne bucuram de faptul ca va putem ajuta sa gasiti cadoul perfect pentru oamenii dragi voua, dar am decis sa va prezentam si cealalta parte a povestii, partea despre care nimeni nu prea vorbeste: cand nu este ok sa faci cadou un tricou personalizat si de ce? Da, stim, este putin ciudat sa afirmam asta, tocmai pentru ca tricourile personalizate sunt unul dintre produsele noastre principale, dar noi consideram ca un potential client informat va deveni un client fericit!

Prin urmare, fara sa ne mai lungim, iata de ce si cand un tricou personalizat nu este o alegere buna pentru un cadou:

1) Cand nu cunosti foarte bine persoana – probabil si tu te-ai simti putin ciudat sa primesti cadou un tricou alb cu un citat din Shakespeare pe el, doar pentru ca, la un moment dat in trecut, ai aruncat lejer un “A fi sau a nu fi” intr-o discutie cu cealalta persoana – cand acel citat este, de fapt, tot ceea ce stii din Shakespeare iar “culoarea” ta preferata este negru si nu ai purta alb niciodata! Prin urmare, daca nu cunosti prea bine preferintele sarbatoritului (sau sarbatoritei) nu ii face cadou un tricou personalizat;

2) Cand nu esti sigur/a ce marime poarta persoana – in cele mai multe astfel de cazuri vei da gres cu marimea iar asta poate duce catre o multitudine de situatii jenante: de la stricarea bunei dispozitii a sarbatoritului / sarbatoritei deoarece s-ar putea simti judecat/a din punct de vedere al fizicului pana la necesitatea ca tu sa faci retur produsului si sa il lasi pe sarbatorit fara cadou!

Cam asta este “lista” noastra! Intr-adevar, nu am reusit sa adunam decat 2 motive dar ambele sunt destul de serioase, credem noi. Nu dispera, insa! Chiar daca un tricou personalizat nu este raspunsul dilemei tale legata de cadouri, un tablou canvas ar putea fi! Spre exemplu, tablourile canvas cu mesaje motivationale pot fi un substitut excelent si un cadou foarte apreciat!

Daca tu ai si alte idei care pot veni in completarea listei de mai sus, le asteptam cu drag pe e-mail (contact@xtra.ro) sau in mesaj pe pagina noastra de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *