Lucrurile capata putere doar atunci cand noi le-o oferim asa ca te invitam sa ii oferi tricoului tau puterea de a salva vieti! Doneaza-ti reducerea de pe site-ul www.XTRA.ro, alegand unul dintre “Tricourile cu inima” iar noi vom suplimenta donatia ta pana la suma de 20 lei. Toti banii stransi vor merge catre Asociatia Pieces of Heaven, unde aceste donatii pot face diferenta dintre o viata scurta si chinuita, pe strazi si o viata lunga si linistita in sanul unei familii, pentru un animalut sau pot aduce un strop de soare in viata unui copil dintr-o familie defavorizata.
#TricouCuInima

Despre Pieces of Heaven:
Asociatia Pieces of Heaven se dedica educarii si mobilizarii oamenilor in scopul imbunatatirii vietii copiilor saraci si a animalelor. Sunt o organizatie non-profit iar asta insemana ca se bazeaza in totalitate pe donatii si sponsorizari. Cred cu tarie in puterea si daruirea oamenilor, oameni ca noi, oameni carora le creste inima si li se lumineaza ziua in momentul in care fac o fapta buna. Pieces of Heaven este aici pentru a face legatura intre cei care au nevoie disperata de ajutor si cei care au posibilitatea sa ajute.
De la sustinerea educatiei la grija unei adoptii reusite, de la salvarea unui animal la hranirea unui copil, Pieces of Heaven si-a propus sa faca schimbari majore in viata tuturor celor cu care interactioneaza, fie persoane defavorizate, fie animale. Ajutorul tau inseamna enorm pentru fiintele din jurul nostru, vietile copiilor si ale animalelor vor fi schimbate in bine datorita tie!

Adresa web: http://www.piecesofheaven.org/
Facebook: https://www.facebook.com/Pieces0fHeaven/

Contul asociatiei in RON este: RO22BTRLRONCRT0217902001 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociatia Pieces of Heaven.
Cont in EURO: RO69BTRLEURCRT0217902001, deschis la Banca Transilvania pe numele Asociatia Pieces of Heaven.
SWIFT Code / BIC BTRLRO22

Afișez 1–12 din 20 de rezultate

Show sidebar