blog

De ce un tablou canvas poate fi exact ceea ce casa ta are nevoie

De-a lungul timpului, trebuie sa recunoastem, romanii au avut aproape mereu gusturi indoielnice cand vine vorba despre decorarea locuintei. De la umilul bibelou si pana la complexul mileu de televizor, istoria noastra in ale impodobirii casei, suntem constienti, nu este una care va onora paginile manualelor de design interior.

Ei bine, iata ca vremurile s-au schimbat si, intre timp, am ajuns de la Rapirea din Serai agatata de bunica pe perete, la tablourile canvas: o “descoperire” care se bucura de mult succes deja de cativa ani buni in afara granitelor plaiului mioritic, dar si la noi in tara.

De unde vine acest succes al tabloului canvas? Din faptul ca are un pret accesibil, este usor de personalizat dupa bunul nostru plac si poate schimba complet look-ul unei incaperi.

De obicei, cand ne gandim la decorarea locuintei, ne gandim in primul rand la cum ar trebui sa arate mobila, daca punem ceva pe jos sau nu, ce punem pe rafturi, cum sa arate lustrele, veiozele, aplicele etc … dar de cele mai multe ori ignoram peretii; ne oprim, in cel mai bun caz, la alegerea unei culori alta decat alb pentru acestia si… cam atat. De ce recomandam noi cu atata drag tablourile canvas? Nu doar pentru ca asta vindem ( *wink *wink ) dar si pentru ca noi credem cu tarie in puterea unui astfel de tablou de a-ti schimba complet “feng shui-ul” casei! Tabloul canvas poate fi ceea ce iti aduce zambetul pe buze cand intri in casa dupa o zi lunga la lucru sau iti poate oferi mica doza de inspiratie de care ai nevoie dimineata. Poate transforma surprinzator de mult look-ul casei tale, oferindu-i o personalitate proprie, in ton cu personalitatea ta.

Pe scurt, tabloul canvas poate fi cea mai evidenta forma de “amprenta personala” din locuinta ta, transformandu-se in “lipiciul” care aduce impreuna o gramada de lucruri functionale separate si iti transforma casa in “acasa”. Nu ne crezi pe cuvant? Alege unul dintre tablourile canvas din magazinul nostru, agata-l pe perete si priveste miracolul. Nu iti oferim doar garantia calitatii materialelor pe care le folosim ci si, daca nu esti multumit, garantia returnarii banilor! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *