Transport GRATUIT la comenzi de minim 299 lei!
  • 0725 218 262
  • E-mail: comenzi@xtra.ro

Daca, din diverse motive, nu sunteti multumit de produsul achizitionat il puteti returna in termen de 14 de zile calendaristice de la data livrarii comenzii.

ATENTIE! Returnarea produselor trebuie solicitata in termen de maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii produselor comandate pe site-ul nostru. Produsele trebuie sa fie in ambalajul original si sa nu fie deteriorate in niciun fel. Toate taxele cu privire la returnarea produselor, returnarea banilor precum si retrimiterea unor noi produse vor fi suportate de catre cumparator.

Pentru produsele aflate in PROMOTIE (achizitionate deci la un pret redus fata de pretul normal), schimbul cu un alt produs decat cel achizitionat initial poate atrage costuri suplimentare insumand diferenta dintre pretul intreg al produsului si pretul achitat de client in cazul in care produsul dorit pentru schimb nu se afla si el in PROMOTIE.

Produsele personalizate nu se pot returna, acestea fiind facute conform cerintelor clientului si drept urmare nu mai pot fi revandute.

Metoda de returnare a produselor:

Prin Curier rapid – colet fara ramburs

Metoda de restituire a banilor: transfer bancar in termen de 5 zile de la primirea coletului de retur (pentru returnarea Curier).

Pentru facilitarea procesului de retur va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0725 218 262 sau prin e-mail contact@xtra.ro .

INAPOI SUS