Daca, din diverse motive, nu sunteti multumit de produsul achizitionat il puteti returna in termen de 15 de zile de la data plasarii comenzii.

ATENTIE! Returnarea produselor trebuie facuta in termen de maxim 15 zile din momentul efectuarii comenzii pe site-ul nostru. Produsele trebuie sa fie in ambalajul original, sa aiba toate etichetele, sa nu fie spalate si sa nu fie deteriorate in niciun fel. Toate taxele cu privire la returnarea produselor, returnarea banilor precum si retrimiterea unor noi produse vor fi suportate de catre cumparator.

Pentru produsele aflate in PROMOTIE (achizitionate deci la un pret redus fata de pretul normal), schimbul cu o alta marime decat cea achizitionata poate atrage costuri suplimentare insumand diferenta dintre pretul intreg al produsului si pretul achitat de client in cazul in care marimea dorita pentru schimb nu se afla si ea in PROMOTIE.

Produsele personalizate nu se pot returna, acestea fiind facute conform cerintelor clientului si drept urmare nu mai pot fi revandute.

Metoda de returnare a produselor:

Prin Curier rapid – colet fara ramburs

Metoda de restituire a banilor: transfer bancar in termen de 30 zile de la primirea coletului de retur (pentru returnarea Curier).

Pentru facilitarea procesului de retur va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0725 218 262 sau prin e-mail contact@xtra.ro .